Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Вологе чищення ковроліну офіс

Вологе чищення ковроліну офісВологе чищення ковроліну в офісі повинно проходити регулярно, так як співробітники щодня поширюють пил і бруд від свого взуття по всьому офісу. Не в кожному офісі прийнято роззуватися або перевзуватися в змінне взуття. Зміна взуття відбувається за бажанням, але в більшості випадків, ковролін завжди вимагає особливого ​​чищення та миття, особливо в період, коли приходить весна і сніг повністю розтає на вулицях. Щоб не було видно слідів води і бруду на Вашому офісному ковролині, тут необхідна щотижневе вологе чищення ковроліну (офіс), щоб на ньому вбивалися всі бактерії і мікроби, кліщ, а також щоб змити пил і бруд.

«Клінінг-Сервіс» регулярно прибирає в багатьох офісах столиці, а фотографії таких прибирань регулярно з'являються в нашій галереї, під назвою «До» і «після» прибирання. Таким чином, кожен замовник зможе оцінити якість прибирань і замовити послугу, якщо йому потрібне вологе чищення ковроліну в офіс.

Практично всі компанії замовляють в свої офіси прибирання та чистку покриттів підлоги, а також дезінфекцію меблів, техніки санвузлів. Миття всіх предметів офісного побуту вкрай важливе, особливо, коли ними користуються відразу кілька співробітників щодня. Вологе чищення ковроліну в офіс після корпоративу або в кінці робочого тижня - це як закон, який повинен ретельно дотримуватися. Підтримка чистоти в офісі залежить не тільки від офіс-менеджера. Якщо кожен співробітник буде намагатися витерти ноги перед тим, як зайти в чистий офіс, кількість бруду значно зменшитися. Інакше буде потрібне регулярне вологе чищення ковроліну в офіс, яке також може чимало коштувати.

«Клінінг-Сервіс» допоможе Вашому килимовому покриттю або офісному ковроліну знову отримати свій колір і порадувати всіх своєю чистотою. Якщо Вам потрібне вологе чищення ковроліну в офіс, замовляйте виїзд наших експертів до Вас.