Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Виїзна хімчистка м'яких меблів

Виїзна хімчистка м'яких меблівЗа чистотою м'яких меблів потрібно стежити дуже ретельно. Адже брудна меблі — це не тільки негарно. Це також може бути дуже шкідливо для здоров'я. У волокнах тканин оббивки диванів і крісел в процесі експлуатації збирається дуже багато пилу. Також пил може накопичуватися в м'яких наповнювачах сидінь і подушок. А пил, як відомо, неймовірно шкідливий для органів дихання. Щоб улюблений диван або крісло не стали потенційними шкідниками для здоров'я, потрібно своєчасно проводити хімічну чистку меблевих гарнітурів. І так як відвезти великогабаритні меблі в клінінгову компанію — завдання не з простих, найкраще замовити виїзну хімчистку. М'які меблі в наш час прийнято чистити на дому, що дуже розумно. Здійснити це дуже просто. Достатньо зателефонувати в хорошу клінінгову компанію і замовити додому виїзну хімчистку м'яких меблів.

Почистити меблі самостійно іноді наважуються найбільш заощадливі та економні господарі. Але далеко не у кожного з них виходить виконати задумане. Хімчистка — операція досить складна, так як вимагає використання спеціальних засобів для чищення. Неправильне застосування хімії може не дати результату або навіть стати причиною псування улюбленого гарнітура. Щоб не ризикувати, краще все ж скористатися такою послугою як виїзна хімчистка м'яких меблів. Вартість послуги буде доступною для багатьох. Виїзна хімчистка м'яких меблів, виконана хорошими фахівцями, напевно буде результативною і безпечною для оббивки гарнітура.

Цікавить виїзна хімчистка м'яких меблів? Таку послугу за помірну плату надає компанія «Клінінг-Сервіс».

Наші фахівці кращі в своїй справі в місті Києві. Виїзну хімчистку м'яких меблів вони виконають швидко і якісно, в будь-який зручний для Вас час.