Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Мийка фасаду ціна за м2

Мийка фасаду, ціна за м2 якої відома тільки після приїзду на місце робіт фахівця-замірника, є однією з найскладніших робіт в клінінговому сервісі. Тоді як прибирання в будинку, квартирі або офісі приносить явну користь для замовника, містити цілу будівлю своєї організації в Україні поспішають не всі.

Мийка фасаду ціна за м2Якщо Ви хочете добитися повного образу своєї організації, можливо, недоторканим аспектом поки залишилася мийка фасаду. Ціна за м2 даної послуги залежить від декількох факторів, однією з яких є робоча площа. Також важливо враховувати складність виконання завдання і наявність тріщин в фасаді. Чим довше будівля залишалося недоторканим, тим глибше в облицювальний матеріал проникає бруд.

Ми використовуємо в роботі спеціальні вузькопрофільні миючі суміші в миття фасадів (ціна за м2 визначається після виклику замірника). З огляду на непопулярність послуги серед більшості компаній, у співробітників «Клінінг-Сервіс» є можливість обслужити Вас негайно після дзвінка і проконсультувати щодо наших послуг. Крім миття фасадів за вигідною ціною за м2, ми пропонуємо широкому колу клієнтів миття вікон, чищення м'яких меблів і килимових покриттів. Також наша досвідчена бригада проводить регулярне прибирання в квартирах, будинках і офісах. На сайті нашого сервісу ми вказали середні ціни за послуги на м2 з миття фасадів та інших послуг, однак щоб знати точну вартість, ми повинні оцінити масштаби робіт.

У створенні іміджу важливо не тільки забезпечувати підлеглих зручними умовами роботи. Зовнішній вигляд будівлі, в якому пропонують Ваші товари та послуги, не менш важливий для клієнтів. Чекаємо Вашого дзвінка щодо мийки фасадів споруд. Ціна за м2 буде озвучена ще до початку робіт.