Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Чистка бавовняних килимів на дому

Чистка бавовняних килимів на домуЧистка бавовняних килимів на дому - це зручний спосіб позбавити свої бавовняні ніжні килими від кліща, вовни, волосся і бруду. Ворсистий бавовняний килим можна якось очистити пилососом, який є практично у кожної людини вдома. Але очистити килим від основи до його поверхні - завдання дуже складне завдання, з яким звичайний пилосос точно не впорається. Щоб не ускладнювати Вас стомлюючим і марним ручним чищенням килима, пропонуємо Вам чистку бавовняних килимів на дому.

Практично кожен день власники пухнастих килимків і доріжок витрачають на їх чистку до півгодини часу. Якщо не чистити килим щодня, або, хоча б через день, він буде нагадувати гребінець, в якому скупчилося волосся. Чистка бавовняних килимів на дому позбавить Вас від рутинної і дуже стомлюючої ручної чистки в домашніх умовах.

Вам важливо, щоб килими були в нормальному стані? Щоденний догляд Вас втомив, і Ви хочете зробити щось більш ефективне, ніж чистка вручну? Чистка бавовняних килимів на дому позбавить Ваші руки від обридлої щітки і порошку. Ми висушимо Ваш килим після вологого очищення і він буде готовий до того, щоб його розстелили в вітальні. Така чистка має тільки одні плюси, по-перше, це економія Вашого часу на дорогу і транспортування важкого килима, по-друге, він буде сухим вже через годину після чистки. Чистка бавовняних килимів на дому - це дійсно зручно і дуже економить час, особливо, якщо у Вас його постійно не вистачає.

«Клінінг-сервіс» - це команда людей, які прагнуть поліпшити Ваші килимові та інші м'які домашні покриття без особливих витрат часу і миючих. Чистка бавовняних килимів на дому відбувається дуже швидко і відмінно впишеться в Ваші буденні плани!