Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Замовити прибирання будинку

Робота займає весь Ваш час, а вдома доводиться приймати важливих гостей? Навіть у самих зайнятих людей є можливість підготуватися до званої вечері або звільнити себе від брудної роботи - варто тільки замовити прибирання будинку у професіоналів. Наша клінінгова компанія займається як окремими видами робіт, так і комплексної прибиранням. Щоб отримати якісний сервіс, Ви можете зателефонувати нам по телефону, запросити в призначений час і надати джерело води - наші майстри виконають всю роботу самі.

Замовити прибирання будинкуЗавдяки висококласної техніці і якісним ефективним миючим засобам після того, як Ви замовите прибирання свого будинку, досвідчені співробітники сервісу можуть позбутися забруднень будь-якого типу. Ми приїжджаємо на виклик в службовій машині, яка оснащена всім необхідним для повноцінної прибирання квартир і будинків. Багато замовляють конкретні послуги, наприклад, чистку килима або дивана після того, як було поставлено виведене пляма. Однак варто зазначити, що регулярне прибирання всього житла забезпечує чистоту на тиждень.

Багато клієнтів нашого сервісу замовляють прибирання будинку для того, щоб бути впевненим в результаті проведеної роботи. І наші співробітники не можуть розчарувати, адже перед кожним виїздом ми проводимо короткий інструктаж, видаємо відповідні матеріали і обладнання. Потужні пилососи, ефективні засоби для чищення та інше сприяє швидкому закінченню роботи з прибирання будинку. Замовте слугу на час своєї відсутності, щоб заощадити свій час, і оціните результат ще з першого разу.

У Вас є можливість замовити прибирання будинку в Київській області і отримати якісний сервіс. Для цього необхідно зв'язатися з нашим менеджером по телефону і поставити задачу. Номер нашої компанії вказано на офіційному сайті.

Після того, як фахівці закінчують збирання Вашого будинку, Ви можете замовити наші послуги повторно або погодитися на регулярне тривале співробітництво. Також рекомендуємо ознайомитися з повним спектром наших послуг і дізнатися про методику нашої роботи.