Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Клінінг прибирання приміщень

Якщо до Вас незабаром після домашньої вечірки повинні нагрянути родичі або ділові партнери, а сил і часу на всю квартиру або будинок не вистачає, Вас врятує клінінг. Прибирання приміщень - коник нашої компанії. Ми не тільки протираємо пил з підвіконь, але також позбавляємо житлове та офісне простір від мікроскопічних кліщів, не кажучи вже про бруд. За допомогою сучасного спеціалізованого обладнання члени виїзної команди можуть надовго надати житлу чистий вид. Вам не обов'язково платити нам золотими злитками, щоб робота була виконана якісно і вчасно - послуги клінінгового сервісу доступні для кожного.

Клінінг прибирання приміщеньУ прибиранні приміщень присутні кілька видів клінінгу. Щоб ефект від роботи був тривалим, необхідно дотримуватися правильний порядок виконання прибирання. Наші співробітники справжні фахівці своєї справи. Вони не тільки майстри універсальної прибирання, але також відмінні командні гравці. Коли часу до приходу гостей залишається лічені години, виїзна команда поділяється на групи. Кожен виконує свою роботу і не заважає іншим, тому ми економимо Ваш час навіть в період збирання приміщення. У клінінг Ви можете вибрати як повний комплекс послуг, так і окремі види робіт. Наприклад, чистка килима або м'яких меблів необхідна в разі, якщо на поверхню було пролито каву. При цьому господарі будинку можуть не потребувати хімчистці. Але ми рекомендуємо замовити послуги з клінінгу та прибирання приміщення, щоб навіть оцінити рівень роботи професіоналів. Ми впевнені, що в майбутньому Вам це може стати в нагоді.

Якщо Ви не впевнені в професіоналізмі нашої команди, заходите на офіційний сайт сервісу і дізнавайтеся більше про обладнання та засобах по прибиранню, які ми використовуємо. Незалежно від того, чи живе в будинку алергік, маленька дитина, студенти або люди похилого віку, ми завжди надаємо бездоганно якісний клінінг. Прибирання приміщень виконується завжди швидко, а результат залишається з Вами надовго.

Не відкладайте на потім дзвінок до нас. Зв'яжіться з менеджером компанії і говорите свою адресу. Всього одна прибирання всіх приміщень будинку в рамках клінінгу раз в тиждень може назавжди позбавити Вас від астми, захворювань і головного болю.