Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Висотне миття


Висотне миттяУ всіх великих містах вранці перед світанком можна побачити жовто-зелену шапку пилу. Це важкі метали і токсини, які піднялися за ніч над містом і витають в повітрі, яким ми з Вами дихаємо. В офісах багатоповерхових будинків через такий смог утворюється наліт на вікнах, але проблема їх очищення в тому, що вікна в таких будівлях не можна відкрити, відповідно, і помити.

Висотні мийки здійснюють професійні альпіністи, які спускаються з дахів на тросах на відповідне вікно і миють його з зовнішнього боку. Майстер працює цілий рік. Ви можете замовити послуги висотної мийки для очищення зовнішньої сторони будівлі від снігу і льоду взимку і пилу влітку. Ми проводимо зі співробітниками детальний інструктаж перед виходом на виклик.


Висотна мийка входить в список послуг нашої клінінгової компанії, разом з мийкою фасадів, басейнів, твердих покриттів, вітрин і вікон з внутрішньої сторони.
Фахівці нашої клінінгової компаніїї з висотної мийці забезпечені усіма матеріалами і інструментами для виконання своїх обов'язків. Від Вас потрібно тільки відкритий доступ на дах і подяку в грошовому еквіваленті. Наші люди знають, як потрібно поводитися з миючими срелствамі і покриттям віконного скла.
Майстри з висотних мийках не бояться висоти, холоду і вітру, їм не потрібна вишка або будівельні ліси - вся робота займає кілька хвилин на одне вікно без заподіяння незручностей оточуючим.

Висотні мийки впускають в Ваш офіс трохи більше світла - замовте цю слугу у нас по телефону і позбудьтеся від обридлої бруду.