Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка крісла на дому

Хімчистка крісла на дому – це дуже затребувана і зручна послуга. Вам не доведеться шукати машину, щоб перевезти Ваші м'які меблі в салон хімчистки. Наші фахівці самі приїдуть до Вас зі своїм обладнанням і зроблять всю необхідну роботу з чищення. Від Вас буде потрібно чисто прибрана кімната і наявність розеток для включення обладнання.

В організацію «Клінінг-Сервіс» щодня надходить безліч заявок «Потрібна хімчистка крісла на дому». Отримавши таку заявку, ми збираємо своє обладнання і засоби по догляду та чищення та оперативно прибуваємо на територію замовника.

Хімчистка крісла на домуЯкщо Ви турбуєтеся про здоров'я і комфорт своїх домашніх, Ви напевно замовите хімчистку крісла на дому. Адже крісло – це місце постійного відпочинку Вашого чоловіка або дітей. Там можуть сидіти гості або складатися чисті речі після прання. Щоб поверхня меблів була завжди чистою та безпечною, недостатньо раз на тиждень протирати її вологою ганчірочкою або пилососити. Для кожного виду меблів існує свій вид чистки і застосовуються окремі засоби.

В арсеналі нашої прибиральної бригади є різноманітні засоби для чищення, мийки, засоби по догляду за делікатними тканинами, поверхнями підлоги і дерев'яних меблів. Радимо Вам замовити у нас послугу «хімчистка крісла на дому», і, побачивши результат, Ви неодмінно захочете порадити таку послугу своїм близьким.
Ефективність і висока якість послуг, що надаються з клінінгу – це наше постійне прагнення. Хімчистка крісла на дому – це відмінний спосіб побачити, як відбувається процес хімічної чистки. Так що цілком можливо, побачивши приголомшливий результат, Ви захочете почистити ще й Ваш килим, штори і диван.

Зверніться в компанію «Клінінг-Сервіс», і хімчистка крісла на дому стане для Вас дуже необхідною і затребуваною послугою.