Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка меблів і килимів

Хімчистка меблів і килимівВам потрібна хімчистка меблів і килимів? Бажаєте звернутися в професійну клінінгову компанію? Важливо, щоб фахівці компанії надали оперативне обслуговування і чудово виконали свою роботу? Тоді звертайтеся в компанію "Клінінг-сервіс" в якій Ви зможете замовити собі хімчистку меблів і килимів.

Будь який килим рано чи пізно стає місцем скупчення бруду і будинком для мікробів. Брудний килим сильно впливає на здоров'я мешканців житла. Самостійне чищення меблів або килима будинку, а також прання килима допоможе трохи освіжити його, але не зробить абсолютно чистим. Саме тому рекомендується раз на рік здійснювати хімчистку меблів і килимів від професіоналів із застосуванням сучасних засобів і устаткування.

Компанія "Клінінг-сервіс» з 2002 року надає клінінгові послуги. Ми виконати можемо: хімчистку меблів, а також килимів, миття вікон, прибирання після ремонту, прибирання офісів та інші. Якщо Вам потрібна якісна консультація, то звертайтеся до наших висококваліфікованих фахівців. Вони зможуть оперативно проконсультувати кожного і відповісти на питання, що цікавлять. Від них Ви зможете дізнатися, як замовити у нас вже сьогодні хімчистку меблів і килимів.

Набирайте компанії номер "Клінінг-сервіс" якщо Вам потрібна хімчистка меблів і килимів за адекватною і цілком реальною ціною. Будьте впевнені, кваліфіковані фахівці нашої компанії оперативно і якісно виконають замовлену роботу!

Приходьте в нашу компанію, якщо Вам терміново потрібно замовити хімчистку килимів. Ми надамо якісну консультацію, після якої Ви будете знати, як замовити у нас потрібні послуги. Набирайте наш номер вже сьогодні!