Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка ковроліну на дому

Хімчистка ковроліну на домуКовролін - одне з найбільш популярних килимових покриттів, яке успішно використовується в офісах, квартирах і різних організаціях. Ковролін прекрасно справляється з завданнями теплоізоляції, а також робить пересування менш шумним, що дуже актуально в офісах.

Як і будь-яке інше покриття, ковролін потребує систематичного чищення, яке покликане не тільки прибрати пил і видиме сміття, а й усунути шкідливі мікроорганізми. Різного роду хвороботворні бактерії можуть ховатися в ворсі і приносити шкоду здоров'ю людей, тому краще проводити професійну хімчистку ковроліну. Вдома її виробляти або відвозити фахівцям - справа кожного, однак, чищення в домашніх умовах має цілий ряд безумовних переваг.

Хімчистка ковроліну на дому дозволить Вам не витрачати час на упаковку виробу і дорогу, Ви можете спокійно дочекатися фахівців, які приїдуть у зручний час. Крім того, Ви зможете отримати кваліфіковану і докладну консультацію по догляду за Вашим килимовим покриттям.

Якісна хімчистка ковроліну на дому здійснюється фахівцями компанії «Клінінг-Сервіс".

Для хімчистки ковроліну на дому ми використовуємо професійне сучасне обладнання і засоби для чищення, які ефективно чистять плями будь-якої складності, а також борються з різними мікроорганізмами. Накопичений досвід дозволяє нашим співробітникам виконувати хімчистку ковроліну на дому досить оперативно, що буде значно економити Ваш особистий час.

Переконайтеся особисто в якості нашої роботи. Звертайтеся донас, якщо Вам потрібна хімчистка ковроліну на дому за вигідною ціною.