Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Мити кришталеву люстру

Наша професійна клінінгова компанія Києва «Клінінг-Сервіс» забезпечить Ваш будинок, офіс або квартиру чистотою і свіжістю на найтриваліший період часу, наскільки це можливо. Ми користуємося виключно професійним обладнанням з США, яке і очищає поверхні від сміття, і промиває забруднення на килимових покриттях, паркеті і інших поверхнях. До нас звертаються, коли потрібно мити кришталеву люстру, повернути житла колишній вигляд після вечірки, ремонту і переїзду. Ми надаємо послуги з комплексної щотижневої прибирання, складним завданням з виведенням плям, моєму кришталеві люстри, повертаємо первозданний колір м'яких меблів і виводимо плями навіть з самих ексклюзивних килимів з допомогою роторних машин.

Якщо до Вас з дня на день прийдуть в гості важливі партнери, чистота в будинку повинна бути винятковою. Саме наші фахівці миють кришталеві люстри, пилососять штори і видаляють пил навіть у самих важкодоступних місць в будинку. Завдяки багаторічному досвіду і серйозному ставленню до своєї роботи безліч киян довіряють нашим фахівцям термінові замовлення, так як ми оперативно приїжджаємо на об'єкт з підготовленими засобами і обладнанням. У чищення, прибирання нам немає рівних, так як працює наша робоча бригада цілодобово і без вихідних. Вона не пропускає жодного елемента декору - миє кришталеві люстри, чистить жалюзі, навіть ігрові столи.

Якщо у Вас немає можливості витратити цілий день на прибирання будинку, не впадайте у відчай - спеціально для того, щоб зайняті люди могли віддатися суспільно важливих речей, існує «Клінінг-Сервіс». Ми не забуваємо мити кришталеву люстру, про самих верхніх полицях над шафами, пилососити під диваном і навіть більше. Наші послуги хімчистки можуть здивувати навіть самого закоренілого чистоплюя.


Найбільше послуги з чищення та прибирання необхідні людям з алергіями і слабким імунітетом. Співробітники компанії враховують такі особливості, проте ні в якому разі не скорочують обсяги своєї роботи навіть в звичайний черговий виклик. Ми дбаємо про Ваше здоров'я, а також знаємо, як правильно мити кришталеву люстру, щоб зберегти красу скла і його блиск.