Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Мийка вітрин фасадів

Миття вітрин фасадів на сьогоднішній день не є такою популярною послугою, як в країнах Західної Європи. Щоб краще розуміти важливість утримання будівлі в чистоті, необхідно мати досвід в роботі серед великої кількості конкурентів, які мають той же рівень і ті ж можливості розвитку своєї справи.

Мийка вітрин фасадівЩоб привернути до себе більше відвідувачів багато компаній вдаються до незвичайних методів, серед яких і мийка вітрин фасадів. Дана послуга включає в себе комплекс робіт над стекловим покриттям, внаслідок якого вітрина тривалий час залишається чистою, пропускає світло і виконує функцію презентації Ваших товарів або послуг в повній мірі.

Мийку вітрин фасадів замовляють як власники магазинів, так і туристичні компанії, салони краси, освітні організації. Так як на вітрині розміщують найпривабливіший товар, його обрамлення має не відштовхувати брудними патьоками, а навпаки, залучати покупців зайти і ознайомитися з Вашим асортиментом ближче. Завдяки мийці вітрини фасаду нічого не відволікає перехожого від Вашого закладу. Через велике вікно він може побачити, що відбувається всередині і розпалити свою цікавість. Це повинно стати гачком, який призведе до Вашим підлеглим клієнта.

Якщо опустити психологічну складову, в мийці вітрин фасадів також потребують багато компаній в Києві хоча б тому, що жодного разу за все існування будови не зверталися до цієї послуги.

«Клінінг-Сервіс» забезпечує безліч людей і корпоративних клієнтів чистотою в їх будинках і офісах. Ми пропонуємо чищення м'яких меблів, килимів, прибирання після ремонтів або вечірок, а також миття вітрин. Фасад Вашого будинку повинен виділятися серед всіх будівель навколо - це перше, що приверне увагу.