Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Суха чистка вовняних килимів на дому

Суха чистка вовняних килимів на домуСуха очистка вовняних килимів на дому - це різновид очищення килимових покриттів без вживання пінних засобів, води або мила. Сухе очищення - вбивання в основу килима спеціального сухого засобу, який, зробивши свою очистку, висмоктується назовню під впливом потужного потоку повітря. Даний тип чистки підходить і для килимів з шовкового матеріалу, і для перських, і навіть для ніжних килимів не машинної роботи. Матеріал килима не втратить свій колір і не зіпсується. Якщо Вам підійде тільки суха чистка вовняних і шовкових килимів в Києві на дому, повідомте нам про це заздалегідь.

«Клінінг-сервіс» - це комфортний сервіс чистки і професійного генерального прибирання, яке так потрібне Вашій квартирі, будинку або офісу. Якщо у Вас просто немає часу часто прибиратися в квартирі, і Ваші килими вже «втомилися», пора зайнятися їх ретельним прибиранням. Суха чистка вовняних килимів вдома - це те варіант, який Вам необхідний зараз.

Багато наших клієнтів не переносять запах хімічних чистячих і миючих засобів в своїй оселі, і хочуть, щоб килим був очищений без води і зайвої піни. Тоді ми говоримо, що у нас є така послуга, як суха чистка вовняних килимів на дому. Велика частина з них погоджуються на проведення такого очищення. Вона досить зручна тим, що відсутні водні бризки, піна і волога. Хочете, ми зробимо чистку килима таким способом і у Вас в будинку? Килим буде повністю сухим після даної чистки, і його не потрібно буде висушувати. Суха чистка вовняних килимів на дому не менш ефективна, ніж з вживанням води, тому, замовляйте цю послугу, якщо Вашому килиму вона підходить.

Ми забезпечимо реальну чистоту Вашому килиму без краплі води. Якщо Вас цікавить суха чистка вовняних килимів на дому, залиште тоді Ваші дані для зв'язку.