Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка на дому ціна

Напевно, кожній господині хотілося б, щоб меблі та килимові покриття в її будинку завжди залишалися бездоганно чистими, без єдиної шерстинки. Але на жаль, такої чистоти досягти практично неможливо, так як ми постійно користуємося м'якими меблями, ходимо по килиму і відпочиваємо на кріслі. Але якщо у Вас є підозри, що Ваші меблі або килим втратили свою свіжість і колір, Вам потрібна хімчистка на дому, ціна у нас цілком хороша.

Хімчистка на дому цінаКомпанія по клінінг-послугам «Клінінг-Сервіс» подбає про Ваш килим і про Ваші улюблені дивани. Хімчистка на дому (ціна адекватна) - це найкращий спосіб прибирання Вашого спального гарнітура і м'якого килима.

Хімчистка на дому (ціна прийнятна для всіх) - дуже зручна послуга, так як Вам не доведеться везти свої меблі або важкі та громіздкі килими в салон, де роблять хімчистку. Нашим фахівцям набагато зручніше провести чистку у Вас вдома, і нам не потрібно шукати вільної поверхні, куди покласти килим для чищення або як включити обладнання. Це цілком взаємовигідна послуга, як для прибиральної бригади, так і для Вас. Ви зможете спостерігати за всім процесом чистки, це дозволить Вам переконатися в професіоналізмі наших співробітників.

Хімічна чистка на дому (ціна буде обумовлюватися з клієнтом) передбачає глибоку чистку спеціальним обладнанням. Під час чистки використовуються новітні миючі засоби відомих марок, які дозволяють ефективно позбутися від пилу і бруду, що накопичився, а також знищити всі шкідливі бактерії.
Якщо Вам потрібна хімчистка на дому, ціна щоб була по кишені, Вам варто подзвонити в нашу фірму. Ми успішно виконуємо завдання будь-якої складності і при великих обсягах.

Підприємство «Клінінг-Сервіс» гарантує відмінну якість виконуваних робіт. Замовте послугу «хімчистка на дому», ціна такої послуги Вас приємно здивує.