Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Замовити прибирання квартири

Щоб замовити прибирання квартири, необов'язково бути надзвичайно багатим. Чистота - одне з найважливіших вимог для організму, щоб існувати в безпечних і комфортних умовах. Наша команда фахівців за окрему плату забезпечує ці умови. Ми маємо під рукою всі необхідні матеріали та обладнання, а також наша виїзна команда завжди готова виїхати на терміновий виклик.

Замовити прибирання квартириНайчастіше даний вид послуги замовляють домогосподарки. Прибирання квартири може виявитися непростим завданням, якщо в ній проживає багато дітей або власники часто приймають гостей. Щоб в будинку не залишалося пилу і будь-яких забруднень, ми не пропускаємо жодної поверхні - обробляються стіни, штори, сходи і навіть важкодоступні місця. Замовте прибирання квартири, щоб бачити різницю між роботою професіонала і втомленого з роботи господаря квартири.

У нашому арсеналі є потужне сучасне обладнання, імпортні ефективні миючі засоби і досвідчені виконавці. Виїзна команда ніколи не спізнюється і завжди має при собі все необхідне. З цієї причини до нас звертаються не тільки приватні особи, але і корпоративні клієнти. Багато людей замовляють у нас прибирання квартири і повертаються тільки тоді, коли робота виконана - таким чином вони можуть звільнити себе від брудної роботи і приділити час найважливішим речам.

Щоб замовити прибирання квартири у «Клінінг - Сервіс» достатньо зателефонувати нашому менеджеру на київський номер телефону і уточнити час та вид роботи, яка Вас цікавить. Наші співробітники готові надати повну інформаційну підтримку і виїхати на виклик у будь-який час.

Вартість наших послуг дозволяє багатьом киянам довіритися професіоналам в області збирання будинків і квартир. Замовити роботу сервісу можна в будь-який час доби, що є перевагою для тих, кому необхідна термінова допомога після вечірки або до приїзду гостей. На офіційному сайті компанії викладена повна інформація, яка стосується наших послуг.