Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Чистка шовкових килимів ручної роботи на дому

Чистка шовкових килимів ручної роботи на домуВи знаєте, як відбувається чистка шовкових килимів ручної роботи на дому? Якщо Ви ще ніколи не замовляли таку послугу, Вам варто неодмінно її спробувати. Спробуйте всю міць і силу наших пилососів на своїх забруднених килимах. Ті клієнти, які не вірили, що їх килими можуть стати, як нові, дуже дивувалися і дякували нам за те, що ми буквально «воскресили» їх підлогові килими. Купувати килими замість старих - велика розкіш, тому не варто так поспішати. Для цього є чистка шовкових килимів ручної роботи на дому, щоб перетворити Ваш килим в хороший стан.

Вас не утруднить зателефонувати нам і замовити такого роду корисну послугу, а нам не буде складно приїхати до Вас і зробити все, щоб Ваші підлогові килими набули пристойного вигляду. Потрібна чистка шовкових килимів ручної роботи на дому? Тоді Вам потрібно саме до нас.

Хімчистка «Клінінг-сервіс» - це послуги на дому вищого рівня, так що Вам не буде соромно перед рідними і друзями за зовнішній вигляд свого килима або килимка в спальні. Тут все абсолютно просто - здзвонюєтеся з нашими клінінг-експертами і замовляйте чистку шовкових килимів ручної роботи на дому. Від такої чистки навряд чи залишаться плями або колишні старі потертості і бруд. Ця послуга докорінно здатна змінити навіть самий, як кажуть, «убитий» килим, тим більше, якщо він ручної роботи. Наші щадні м'які засоби для миття та чищення принесуть тільки користь, так що Ви не будете перемивати після нас поверхню килима. Не можна не відзначити той важливий факт, що саме чистка шовкових килимів ручної роботи на дому є більш ефективною, ніж просто чистка де-небудь в салоні. Чистий килим не буде бруднитися про салон вантажівки, поки його довезуть Вам в квартиру.

Чистка шовкових килимів ручної роботи на дому має на увазі абсолютно сухий і чистий домашній килим. Ми не залишимо килим «плаваючий» в воді та піні, Ви отримуєте гарний і сухий килимок!