Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Лінолеум покритий лаком

Існує багато видів підлогового покриття, які успішно використовуються в житлових будинках, в компаніях, на підприємствах, в торгових будівлях і в багатьох інших спорудах. Одним з популярних варіантів є лінолеум покритий лаком. Він виготовляється в більшості випадків з полімерних матеріалів і випускається в рулонах.

Лінолеум покритий лакомПокритий лаком лінолеум наклеюється або укладається на рівну поверхню спеціальними засобами. Існує досить багато його видів, які відрізняються областю застосування і матеріалом. До найголовніших можна віднести гумовий, алкідний, поліуретановий, ПВХ і натуральний його варіант. Останні два є найпоширенішими в будівельній сфері.

За допомогою покритого лаком лінолеуму Ви зможете забезпечити потрібному спорудженню якісне і привабливе підлогове покриття. Він володіє сильними технічними і експлуатаційними характеристиками. Він надійний, міцний і довговічний.

Якщо Ви хочете, щоб лінолеум покритий лаком служив Вам довго і вірно, тоді потрібно правильно підійти до процесу його чистки. Наша компанія «Клінінг-Сервіс» як ніхто інший знає, як швидко, якісно і ефективно позбавлятися від будь-яких забруднень.

Під нашим контролем Ваш лаком покритий лінолеум завжди буде виблискувати чистотою і блиском, при цьому він максимально довго буде зберігати всі свої переваги і чарівний зовнішній вигляд.

Завдяки правильному чищенню лаком покритого лінолеуму, Ви не лише збережете його зовнішні переваги, але і основні цінні характеристики. Звертайтеся до нас в компанію, де працюють справжні професіонали своєї справи.