Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Чистка килимів ручної роботи на дому

Чистка килимів ручної роботи на домуЧистка хімічна для килимів ручної роботи на дому виконується професіоналами компанії «Клінінг-сервіс». Ми вимиємо Вам вікна, покриття підлоги, зробимо чистку потужним пилососом всіх килимових доріжок і покриттів. Якщо Ви хочете, щоб у Вашому будинку або офісі було ідеально чисто, без старих липких плям, попросіть наших фахівців приїхати до Вас додому і зробити всю необхідну роботу з прибирання. Іноді бувають випадки, коли старовинні дорогі килими не підлягають перевезенню, тоді ми самі приїжджаємо і починаємо чистити килим прямо в приміщенні. Хімічна чистка килимів ручної роботи на дому є досить ефективним, так як килим чиститься і сохне прямо у Вас на підлозі.

Ми не пропонуємо високих цін на послуги наших фахівців. Просто замовте, що Вам необхідно, а ми зробимо все, як треба. Очистити килими буває нелегко, особливо, якщо він давно не мився. Чистка килимів ручної роботи на дому проводяться нашими фахівцями з чищення, так що Вам безбоязно можна замовляти таку послугу.

Професійна, швидка чистка килимів ручної роботи на дому відбувається наступним чином. Ми приїжджаємо до Вас зі спеціальними потужними водяними пилососами, які змочують всю поверхню килима для більшої ефективності збирання. Пил не поширюється по всій кімнаті, а бризки води дуже мінімальні. Цікавить чистка килимів ручної роботи на дому?

Такі та інші послуги Ви маєте можливість замовити прямо зараз, по телефону, у компанії «Клінінг-сервіс». Чистка килимів ручної роботи на дому найбільш дієва з нашими засобами.