Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімічна чистка ковроліну


Хімічна чистка ковролінуУ багатьох офісах, конференц-залах, кімнатах відпочинку і готелях покриттям підлоги є ковролін. Дане покриття довго служить і практичне у прибиранні, тому його вважають за краще використовувати багато бізнесменів і власників приміщень. Але з часом, від безлічі відвідувачів та інтенсивності використання, на поверхні ковроліну з'являються неприємні плями або затертості. Тоді досвідчені прибиральниці знають, що тут не обійтися без хімічної чистки ковроліну.

«Клінінг-Сервіс» - це компанія, яка спеціалізується на виконанні хімічної чистки будь-яких поверхонь і також займається прибиранням приміщень. Хімічна чистка ковроліну – дуже затребувана послуга. Замовте її у нас і ми підготуємо Ваш ковролін для майбутньої зустрічі або офісної наради.


Незважаючи на те, що ковролін володіє зносостійкими якостями, все ж він схильний до різного роду плям і накопичення пилу і бруду. Якщо в приміщенні, в якому використовується ковролін, часто є скупчення людей, то Вам скоро знадобитися хімічне чищення ковроліну. Звичайне прибирання пилососом лише усуне наявність піску, але старі брудні плями і неприємні сірі затертості може усунути тільки хімчистка.

Якщо у Вас світлий ковролін, Вам необхідно подбати про його зовнішній вигляд, адже він може з часом втратити свій початковий колір. У приміщеннях, де люди не перевзуватися, краще використовувати темний ковролін. Але все одно Вам знадобитися хімічне чищення ковроліну, незалежно, який колір Ви використовуєте.

Бо вірогідно, під час офісної вечірки, хтось випадково зронить келих вина або вимаже підлогу тортиком. Адже майже на кожній вечірці є такі казуси. Тоді офіс-менеджер на наступний день викличе послуги хімічної чистки ковроліну, бо потрібно позбутися від плям.

Замовте послугу хімічної чистки ковроліну в компанії «Клінінг-Сервіс», і ми повернемо Вашому ковроліну його колишній вигляд!