Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка килимів на місці


Хімчистка килимів на місціХімчистка килимів на місці здійснюється компанією «Клінінг-Сервіс» в Києві. Коли в офісі або в Вашій квартирі Вам знадобилося професійно (тобто, з використанням спеціальної техніки та засобів) прибрати Ваші килими або інші покриття (диванів, шкіри, штор і іншого), обов'язково телефонуйте до нас. Коли звичайний пилосос не в силах впоратися з такими забрудненнями, на допомогу приїжджає наша машина з технікою для прибирання і чищення. Ви напевно бачили нашу рекламу в Інтернеті, про те, що ми надаємо хімчистку килимів на місці, тобто, не вивозячи меблі або килими з Вашого будинку або офісу.

Щоб комфортно себе почувати в офісі або у Вашій кімнаті, потрібно ретельно прибрати підлогу і всі підлогові покриття. Погодьтеся, неприємно, коли за Ваші тапочки або шкарпетки чіпляється шерсть, волосся або інші частинки бруду. Зробивши хімчистку килимів на місці, наші хлопці зможуть очистити також Ваші штори, пуфики або великий диван.

Ви можете безліч разів пилососити на одному місці, але не досягати потрібного результату, так як забруднення «сіли» дуже глибоко. Вибивати килим - старомодна тенденція, її практично ніхто вже не застосовує. А ось хімчистка килимів на місці - інша справа. Так набагато комфортніше і приємніше господарям, і ніхто не тягне килим на подвір'я, щоб його «потрусити» або «вибити». Просто у Вас приїдуть один або два хлопця, які зможуть очистити велику площу ковролінового покриття і впораються навіть з самим волохатим килимом. Така проста хімчистка килимів на місці Вам обов'язково сподобається і Ви захочете запрошувати нас ще і ще. Це дійсно зручно, особливо, коли абсолютно немає ні сил ні часу для ефективного очищення Вашого улюбленого килима.

У Вас поганий пилосос, і Ви просто втомилися «боротися» з постійними забрудненнями килима? Не потрібно відчайдушно «терти» килим усіма видами порошку, просто замовте популярну і дуже зручну послугу в Києві - хімчистка килимів на місці.