Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка килимів покриттів

Хімчистка килимів покриттівНаша клінінгова компанія надає безліч послуг, в список яких входить хімчистка килимів, покриттів ковроліну і навіть ексклюзивних килимів. Замовлення виконується за певною схемою - Ви телефонуєте нам або відправляєте електронну заявку в будь-який час дня і діліться своєю проблемою. Ми відправляємо до Вас фахівця, який в свою чергу оглядає місце, яке потребує хімчистці покриття килимів, і після всіх перевірок виїжджає команда кваліфікованих фахівців, які проводять повноцінну хімчистку. На сайті Ви можете ознайомитися з процесом проведення чистить операції і переконається в тому, що наші співробітники дійсно вміють проводити прибирання.

З нами Вам не буде страшно за килим або покриття ковроліну. Хімчистка від Клінінг-Сервіс змінить Ваше уявлення про прибирання. Телефонуйте за номером і замовляйте наші послуги.

Якщо Вам потрібна хімчистка килимів, покриття підлоги ковроліном, наша команда завжди готова допомогти вивести плями. Зовнішній вигляд житла прийме зовсім інший вигляд з нашою методикою.

Крім того, що наші фахівці використовують тільки висококласну техніку та імпортні ефективні мийно-чистячі засоби, вони також проходять попередній лікнеп, щоб бути готовим до роботи по ту сторону дверей. Наші гуру чистоти ніколи не зітруть Ваш паркет і ні в якому разі не вихлюпнули на ексклюзивні килими або покриття ковроліну (хімчистка надається в Києві) відбілювач.

Якщо Ви бережете цінний килим, ми запропонуємо суху хімчистку, яку слід проводити за певною технологією. Покриття підлоги килимом при хімчистці піддається забивання сухого порошку, від якого не залишається і сліду.