Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Чистка шовкових килимів ручної роботи на дому

Чистка шовкових килимів ручної роботи на домуЧистка шовкових килимів ручної роботи на дому - це досить-таки специфічна послуга, яку ми намагаємося виконати максимально ретельно і акуратно. Любителі всього витонченого і незвичного замовляють речі для інтер'єру ручної роботи або займаються самі виготовленням таких речей. Це можуть бути звичні для нас штори, чохли для стільців і меблів, а також килими. Ми очистимо будь-який текстиль, який є у Вас в будинку. Найчастіше, такими речами стають килими і килимки. Цікавить чистка шовкових килимів ручної роботи на дому?

«Клінінг-сервіс» відповідально підійде до очищення Вашого житлового приміщення і всіх м'яких, текстильних предметів інтер'єру. Всі Ваші пуфи, килимки та стільці з м'яким сидінням будуть ретельно вичищені нашим обладнанням. Чистка шовкових килимів ручної роботи на дому відбувається за допомогою м'яких засобів для миття і чищення м'якої поверхні.

Для кожного виду забруднення у нас є свій засіб і свій підхід. Наприклад, до шовкових килимів ми застосовуємо пилосос з менш жорсткою щіткою, і засоби по догляду та чищення відповідно, вибираємо такі ж. Потрібна чистка шовкових килимів ручної роботи на дому? Ви не будете витрачати свої сили і нерви для того, щоб зібрати, вивезти і доставити великий килим в будівлю хімічної чистки. Цим займемося ми, а точніше, прямо у Вас вдома. Всю необхідну роботу з чищення можна зробити і вдома, якщо Ви не будете заперечувати. Чистка шовкових килимів ручної роботи на дому буде відбуватися у вас на очах, тому, Ви самі можете контролювати весь процес чищення і спостерігати за результатами.

Якщо Ви хочете, щоб чистка шовкових килимів ручної роботи на дому відбувалася більш ефективно, замовляйте її у «Клінінг-сервіс».