Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Послуги клінінгу на дому

Вас цікавлять якісні послуги клінінгу на дому, результат яких залишиться з Вами надовго? Це можливо з компанією «Клінінг - Сервіс», яка вже не перший рік вдосконалюється на території Києва. У столиці України працює безліч фірм, які обіцяють взяти на себе відповідальність за чистоту і порядок в офісі або навіть у Вашому домі. Але наскільки вони сумлінно виконують свою роботу? Все це не має значення, так як саме ми можемо надати чистоту за максимально короткий час.

Послуги клінінгу на домуПереваги нашої компанії залучають все більше і більше людей, які, однак не є багатими власниками множинних пентхаусів. Нашими послугами клінінгу на дому користуються жителі Києва абсолютно різних верств суспільства, але всіх їх об'єднує одне - бажання жити в чистоті. Обирають саме нас з багатьох причин. Одне з них є приємна вартість роботи. Так як наша команда професіоналів вже досягла високого рівня майстерності і не потребує частого оновлення робочого обладнання, ми не вимагаємо неможливого від клієнта. За рахунок того ж обладнання ми можемо швидко впоратися з забрудненнями і плямами на будь-яких поверхнях в рамках клінінгу на дому. У наші послуги це високо цінують молоді батьки, які не встигають одночасно прибирати, працювати, готувати і приділяти час розвитку маленьких дітей.

Наші співробітники надають і окремі види робіт. Ви можете замовити послуги хімчистки килимів і м'яких меблів, миття вікон і чищення штор. На нашому офіційному сайті перераховані всі послуги, які доступні у сервісу. У Вас є можливість ознайомитися з інформацією про обладнання для виконання послуг з клінінгу на дому, подивитися на техніку збирання.

Оформити замовлення можна прямо онлайн на нашому сайті. Просто заповніть форму, і ми Вам зателефонуємо. Дізнавайтеся вартість послуги клінінгу на дому, називайте свою адресу і час прибуття виїзної команди. Ми приїдемо вчасно на службовому автомобілі з усім обладнанням.

Не відкладайте свій комфорт на потім - замовляйте послуги професіоналів. Клінінг на дому допоможе Вам легше дихати у власному будинку і швидше справлятися з хворобами.