Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Клінінг компанія прибирання квартир


Клінінг компанія прибирання квартирКлінінгова компанія (прибирання офісів і квартир) «Клінінг-Сервіс» в Києві виконає різні види прибирання, проводить масштабні прибирання в заміських котеджах, офісних кімнатах, квартирах і в приватних будинках, зробить очистку сухим або вологим способом, хімчистку м'яких і твердих поверхонь. Якщо Вас турбує питання, хто буде прибирати брудні столи, дивани, підлогу і офісні приміщення, санвузли після великого свята чи корпоративу, то заздалегідь домовтеся про дату приїзду наших прибиральників для наведення чистоти всюди. Ми впевнені, що Вам сподобається те, що Ви побачите, прийшовши на наступний день на роботу до себе в офіс. Клінінг компанія прибирання квартир і офісів «Клінінг-сервіс» допоможе Вам позбутися від слідів вечірки або свята у Вашій квартирі.

Нам приносить велике задоволення спостерігати захоплене і задоволене обличчя клієнта, який оцінив наше прибирання, щедро розплачуючись. Не потрібно обтяжувати кого-небудь з Ваших підлеглих залишатися після свята або виходити раніше на роботу, щоб прибрати все сміття і бруд. Цим займеться наша клінінг компанія (прибирання квартир), щоб нікого з Вас не утруднити нелегкою роботою.

У наші обов'язки входить забезпечення максимальної чистоти в умовах квартири, заміського будинку, офісу або іншого приміщення, яке вимагає термінового прибирання. Єдина умова - це щоб в будівлі була гаряча вода, яка нам потрібна для роботи. Хочете, щоб до Вас приїхала клінінг компанія для прибирання квартир або іншої будівлі? У Вас на носі великий захід з великою кількістю запрошених, і Ви не знаєте, який обсяг прибирання буде після свята? Не хвилюйтеся, яким би не був обсяг прибирання, всеодно не соромтеся подзвонити в нашу клінінг компанію (прибирання квартир). Ви можете сміливо доручити нам прибрати все те, що необхідно. Нас не збентежать плями жиру, ламінат, що прилипає до ніг, липкий килим і м'яті громіздкі штори. Нам під силу вичистити і прибрати будь-які забруднення.

Хочете, щоб після корпоративу прибирати почали досвідчені клінери? Клінінг компанія прибере в квартирах, а також у великих і маленьких кімнатах і приміщеннях.