Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Вологе прибирання ковроліну офіс

Вологе прибирання ковроліну офісВологе прибирання ковроліну (офіс) вкрай необхідна, якщо у Вас працює багато співробітників. Природно, не всі люди, які працюють в офісах, перевзуваються в легке чисте взуття, тому, прибиральниця щодня змушена мити підлогу і пилососити. Особливо брудно після ніг співробітників в зимово-весняний період, коли сніг починає танути і з'являється бруд. Тоді ковролін, який довго не чиститься, перебуває у занедбаному стані і здається  навіть неохайним. У таких випадках потрібне вологе прибирання ковроліну офіс, щоб усунути брудні сліди і уникнути псування м'якого покриття для підлоги.

«Клінінг-сервіс» Київ пропонує здійснити якісне прибирання, миття та чищення всіх поверхонь, шкіряних і текстильних меблів і стільців, а також ковроліну. Якщо Вам необхідне вологе прибирання ковроліну в офіс, покличте наших експертів з прибирання та чищення.

Нам подобається прибирати і вичищати особливо брудні килими, тоді як після чистки задоволені господарі не можуть повірити, що цей килим взагалі зміг відмитися. Ви забули, який оригінальний колір Вашого килима або ковроліну? Через бруд колір килима може втраититися або потьмяніти. Але це може виправити інтенсивне вологе прибирання ковроліну (офіс). За допомогою потужного пару і миючого пінливого засобу, волокна килима легко очищаються і «віддають» на поверхню весь пил і частинки бруду і сміття, а пилосос це прибирає. У кожному офісі повинно проводитися щомісячне вологе прибирання ковроліну (офіс), щоб, по-перше, вбити всі мікроби після осінньо-зимового періоду, і підготувати його до літа, а по-друге, щоб «освіжити» його колір і зробити його привабливим і презентабельним. Навряд чи у Ваших клієнтів, партнерів або нових співробітників залишиться про Вашу компанію хороша думка, якщо підлога і ковролін будуть недоглянутими і брудними.

Вологе прибирання ковроліну в офісі повинно проходити постійно, щоб всі співробітники змогли себе почувати комфортно і безпечно.