Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Миття вікон в дитячому садку


Миття вікон в дитячому садкуОрганізація комплексного прибирання приміщень доступна відразу у декількох компаній в Києві, проте більшість з них займаються тільки квартирами або офісами, які не беручись за інші замовлення. Але якщо Вам потрібна миття вікон в дитячому садку, проведення прибирання в приватному будинку після ремонту або інші клінінгові послуги, то ми готові запропонувати Вам свою допомогу в цих питаннях.

Наша компанія береться за замовлення будь-якої складності, будь це проста миття вікон (дитячий садок, квартира, офісні центри) або повноцінна прибирання всіх приміщень. А так, як наша вартість вираховується в залежності від площі приміщення, то Ви можете самостійно підрахувати орієнтовну вартість нашого приїзду. Або цю інформацію Ви можете дізнатися у нашого менеджера, так само як і час приїзду співробітників з проведення мийки вікон в дитячому саду.

Для того, щоб замовити проведення наших клінінгових послуг, в які входить і миття вікон в дитячому саду, Вам необхідно лише зателефонувати одному з наших співробітників, а потім обговорити з ним всі деталі приїзду майбутніх співробітників.


Деякі служби з проведення збирання працюють тільки тоді, коли в приміщеннях нікого немає, і це є їх обов'язковою умовою, а їх робота затягується на довгі години. Але якщо справа стосується безпосередньої мийки вікон (дитячий садок), то наші співробітники готові впорається з поставленим завданням за лічені години, особливо якщо це потрібно зробити до або після приходу дітей. Якщо ж миття повинно здійснюватися тільки зовні, то присутність людей всередині є не принциповим.

І якщо Вас зацікавила наша пропозиція з миття вікон в дитячих садах, приватних будинках або інших об'єктах, то Вас приємно здивують наші розцінки і якість роботи наших співробітників.