Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Чищення м'яких меблів на дому

Чищення м'яких меблів на домуПроведення такої послуги, як чищення м'яких меблів на дому - це послуга, яка тільки починає набирати популярність на вітчизняному ринку, але до нас регулярно звертаються клієнти, які замовляють саме її. І все завдяки тому, що деякі плями і сліди бруду вже неможливо вивести без використання спеціальних засобів і устаткування.

Наша компанія професійно займається чищенням меблів (м'яких) на дому і пропонує тільки якісні послуги в даній сфері. Тому Ви можете розраховувати на нашу допомогу в даному питанні, причому наші співробітники беруться за роботу будь-якого обсягу та складності, в чому Ви переконаєтесь і самостійно. А при виїзді вони беруть з собою все необхідне обладнання і матеріали, тому їх робота з чищення меблів м'яких на дому відбувається відразу і без додаткових поїздок.

Ми розуміємо, що багато клієнтів можуть бути зайнятими людьми і потребують проведення якісних робіт з клінінгу (в тому числі і чищення м'яких меблів на дому), тому ми проводимо всі наші послуги тільки в найкоротші терміни!

На відміну від деяких компаній-конкурентів, наші співробітники відносяться до Ваших м'яких меблів (чистка на дому), килимах і інших елементів квартири з особливою дбайливістю, тому Ви можете не боятися, що вони завдадуть їм які-небудь ушкодження.

Хоч наша чистка на дому по м'яких меблях і не єдина на ринку клінінгових послуг, але Ви можете бути впевнені в її якості і швидкому часу проведення, що є важливим чинником в даній ситуації. А ціна складається в залежності від обсягу роботи і Ви можете уточнити її у наших співробітників прямо по телефону.