Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Професійна хімчистка меблів

Професійна хімчистка меблів - це дуже важлива і необхідна для домашнього затишку процедура. За допомогою висококласного обладнання фахівці з клінінгу зможуть перетворити Ваші меблі в ідеально чисті та охайні.

Професійна хімчистка меблівОрганізація «Клінінг-Сервіс» зможе організувати у Вас на дому професійну хімчистку меблів, і Вам не потрібно кудись виїжджати. Хімічна чистка проходить швидко, але ефективно і ви не втратите багато часу.

Вам напевно, доводилося бути в гостях у друзів, і, через час виявляти на своїй чорній спідниці або брюках білу шерсть домашнього вихованця подруги? Погодьтеся, це дуже неприємне явище. Шерсть і бруд можуть бути непомітними на дивані, але потім можна забруднити свої красиві речі. Ви напевно зателефонуєте подрузі і скажете, що професійна хімчистка меблів це хороша можливість позбутися від бруду і вовни.

Наша організація проводить не тільки професійну хімчистку меблів, але також здійснює комплексні прибирання квартир, приватних будинків, офісів та інших приміщень. Вам не варто хвилюватися, якщо Ви не встигли почистити Ваш килим або диван перед приходом гостей. Ми виконаємо будь-яку роботу з прибирання, і чистота всіх килимових та інших м'яких покриттів Вам гарантована.

Деякі вважають, що професійна хімчистка меблів потрібна тільки для недоглянутих і брудних диванів. Але це зовсім не так. Кожен диван, навіть самий доглянутий, періодично потребує професійного чищення, так як на ньому згодом накопичуються різні дрібні часточки, а також пил і бруд. Всі меблі потрібно ретельно чистити, щоб уникнути проблеми пилового кліща.

Організація «Клінінг-Сервіс» в своєму прибиральному арсеналі має досить потужне обладнання для професійної хімчистки меблів. Довірте нам всю турботу про Ваші меблі і килими.