Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка стільців

Хімчистка стільців – це дуже поширена послуга для офісів, квартир, будинків, садків та інших установ, де часто користуються стільцями з тканинною оббивкою.

Компанія з клінінгу "Клінінг-Сервіс" виконує не тільки хімчистку стільців, але і меблів, штор, килимових покриттів і т.д. Ви можете бути впевненими в якості наших послуг з клінінгу, ми обслужили не один об'єкт, і готові допомогти і Вам.

Якщо Ви працюєте в офісі, тоді Ви нерідко бачите стільці співробітників або стільці в конференц-залі, офісній їдальні, які на вигляд нові, але на них вже з'явилися неприємного вигляду плями і постійно накопичується пил. Хімчистка стільців в офісі – це мабуть, дуже затребувана послуга, так як щоденним предметом побуту офісного співробітника є офісне крісло або стілець.

Хімчистка стільцівЯк би не старалися співробітники акуратно ставитися до м'яких офісних меблів, але все ж таки, вона втрачає свій первісний вигляд через щоденне використання. Якщо Ваші стільці або офісні крісла втратили всілякий охайний вигляд, то хімчистка стільців – це єдиний вихід з положення.

Нікому не секрет, що клієнти, які приходять до Вас в офіс, завжди звертають увагу як на зовнішній вигляд співробітників, так і на внутрішню обстановку в офісі. Тому, якщо Ви запропонуєте важливому клієнту присісти на стілець, який має багато неприємних плям і весь в пилюці – то це буде, м'яко кажучи, неприємно і для Вас, і для клієнта. Хімчистка стільців дуже важлива для тих офісів, де завжди проводяться ділові зустрічі або засідання вищого керівництва.

Організація "Клінінг-Сервіс" займається якісною хімчисткою стільців і м'яких покриттів. Подбайте заздалегідь про зовнішній вигляд м'яких гарнітурів у Вас в офісі (будинку).