Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка штор на дому Київ

Хімчистка штор на дому КиївНавіть найкрасивіші речі, під впливом часу та пилу можуть втратити свій шарм і вишуканість. Це також стосується штор в наших квартирах або будинках, які з часом вимагають прання або спеціальної обробки. Щоб зберегти цілісність і первозданний вигляд матерії штор або гардин, скористайтеся хімчисткою штор на дому (Київ).

Організація «Клінінг-сервіс» пропонує Вам зручну і потрібну послугу для поновлення Ваших штор. Хімчистка штор на дому (Київ) може стати для Вас дуже необхідною послугою, особливо якщо Ви хочете освіжити свою кімнату або зал яскравими відтінками улюблених штор.


Купуючи дорогі штори, молоді господині не завжди знають, що штори потрібно чистити тільки методом хімічної або парової чистки. Зараз штори виготовляються з таких матеріалів, які є абсолютно непрактичними, і після прання в пральній машині вони можуть втратити свою форму або колір. Якщо Ви знаєте, що Ваші штори можуть зіпсуватися при пранні, тоді замовте у нас хімчистку штор на дому (Київ).

Адже штори – це елемент інтер'єру, який в основному, інтенсивно не використовуються, їх можна чистити раз на півроку. Якщо ж у Вас вдома є домашні тварини, то чистку необхідно проводити частіше, особливо якщо матеріал штор щільний і на ньому може залишатися шерсть. В такому випадку, Вам потрібна хімчистка штор на дому (Київ). Це зручний і практичний варіант, особливо якщо Ви не маєте можливості виїжджати з дому.

Хімчистка штор (на дому Київ) буває сухою або вологою, в залежності від ступеня забруднення. Наші фахівці виконують дану процедуру спеціальним обладнанням за допомогою хімічних засобів. Це дозволяє виконати чистку швидко і ефективно.
Хочете замовити хімчистку штор на дому (Київ)? Компанія «Клінінг-Сервіс» готова виїхати до Вас в будь-який зручний для Вас час і привести Ваші штори в повний порядок.