Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка килимів  диванів

Хімчистка килимів  диванівВ наші дні як ніколи, хімчистка стала затребуваною послугою. Все частіше і частіше її замовляють люди, які мають домашніх тварин або люди, у яких є алергія на пил. Хімчистка килимів та диванів – це дуже популярна і поширена послуга. Адже всі люблять чисті килими і охайні дивани.

Компанія «Клінінг-Сервіс» допоможе позбутися Вам від пилу і бруду, що накопичився на Ваших м'яких куточках і килимах. Ми проведемо хімчистку килимів і диванів в будь-який зручний для Вас час.


Часто в наших будинках місцем для гри дітки обирають пухнастий килим, на якому вони розкладають свої іграшки і розташовуються самі. Чим це небезпечно? Адже дитині тепло і затишно гратися. Небезпека полягає у пиловому кліщу, який може жити на Ваших диванах і килимах. З цим може впоратися тільки спеціальна хімчистка килимів і диванів, а не звичайний пилосос і підручні миючі засоби.

Нерідко домашні улюбленці змушують нас чхати від їх шерсті, яка є на нашому домашньому одязі і меблях. Якщо регулярно не проводити хімчистку килимів і диванів, у Ваших діток або у Вас самих може розвинутися алергія. Якщо у Вас вдома світлі м'які меблі і вона часто брудниться, не турбуйтеся. Компанія «Клінінг-Сервіс» зробить високоякісну хімчистку Вашого пуфика, м'якого крісла або куточка.

Ви по необережності упустили чашку з кавою і забруднився Ваш улюблений диван і килим? Із звичайними миючими засобами Вам не впоратися, адже плями складно виводяться. Довірте нам хімчистку килимів і диванів, і Ваш диван знову буде таким, як раніше.

Ви не можете впоратися із застарілими плямами на килимі або меблях, Вам потрібно зробити профілактику від пилового кліща? Тоді компанія «Клінінг-Сервіс» готова надати свої послуги по хімчистці килимів і диванів, і Вам зробити тим самим приємні сюрпризи.