Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Хімчистка диванів на дому Київ

Хімчистка диванів на дому КиївУ Вас намічається свято і Ви хочете почистити Ваші м'які диванчики і крісла? Що ж, Вам потрібна хімчистка диванів на дому (в Києві). Це чудова ідея, якщо у Вас є домашні тварини, які часто сидять на дивані і при цьому залишають свою шерсть всюди.

Компанія «Клінінг-Сервіс» готова надати Вам якісну хімчистку диванів на дому в Києві. Прийнятні ціни, якість роботи і явний результат порадують Вас.


Напевно кожен з Вас мріяв про чисті кріслах і диванах, на яких немає слідів пилу або вовни Вашої улюбленої кішки. Звичайними підручними засобами боротися з нашаруваннями пилу і шерсті на м'якій поверхні меблів марно. Хімчистка диванів на дому (в Києві) – це більш ефективний спосіб позбавлення від багаторічних нашарувань пилу і бруду.

Нерідко світлі і ніжні тони м'якого куточка з роками перетворюються в сірі і начебто затерті. Погодьтеся, такий зовнішній вигляд навряд чи порадує Вас або Ваших гостей.

Адже сидіти з улюбленою книгою на чистому дивані набагато комфортніше. Компанія «Клінінг-Сервіс» робить хімчистку диванів на дому в Києві по цілком адекватними цінами. Хімчистка виконується спеціальним обладнанням за допомогою ефективних миючих і дезінфікуючих засобів з Італії, Англії та США.

Хімчистка диванів на дому (в Києві) – це вигідне і дуже зручне рішення для Ваших м'яких меблів. Поки Ви перебуваєте у відпустці або на роботі, ми приступаємо до чищення Ваших м'яких диванів. Робота проводиться дуже обережно і ретельно, і Ваші меблі стануть по-справжньому чистими і приємними на вигляд.

Після проведення хімчистки диван сохне всього пару годин, тому Ви, прийшовши з роботи, знову зможете насолодитися читанням улюблених книг і журналів на чистому дивані.

Цікавить хімчистка диванів на дому в Києві? Компанія «Клініг-Сервіс» пропонує Вам свої послуги хімчистки м'яких меблів з виїздом на будинок. Вам не потрібно кудись їхати і везти своє крісло або диван в салон хімчистки. Ми все це зробимо у Вас на дому. Зателефонуйте до нас і ми з радістю зробимо Ваші меблі кращими!