Детальна форма-заявка


 

 


 

 

Миття вікон і жалюзі в офісі ціна


Миття вікон і жалюзі в офісі цінаКожен власник офісу хоче, щоб його місце роботи було ідеальним для відвідувачів і його самого, тому він готовий замовити миття вікон і жалюзі в офісі, ціна якого не вдарить по кишені.

Наша клінінгова компанія, більше 20-ти років здійснює прибирання, готова запропонувати всім бажаючим послугу з миття вікон і жалюзі в офісі. Ціна послуги залежить від метражу приміщення, розміру вікон і ступеня забруднення, але наша популярнасть може говорити людям про те, що ціна відповідає якості роботи.


Перш ніж виїхати на виклик з миття вікон (і жалюзі) в офіс, ціна обговорюється між нашим менеджером і замовником, а прямо перед самою операцією команда співробітників проходить суворий інструктаж з техніки безпеки, роботі з хімічними речовинами, їй видається уніформа, обладнання та миючі засоби . На каздий виклик команда готується окремо і тому при собі завжди має тільки необхідне, а сам процес миття жалюзі і вікон в офісі (ціна не залежить від часу виконання роботи) займає максимально короткий проміжок часу.

Запевняємо всіх, хто ще жодного разу не зв'язувався з послугами нашої компанії "кліннінг-сервіс", миття вікон і жалюзі в Вашому офісі за низькою ціною, за швидкий термін і з довговічним ефектом може бути виконано в Києві тільки нашими досвідченими фахівцями.

Сміливо телефонуйте і замовляйте миття вікон і жалюзі в офісі - ціна Вас приємно здивує.